Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12884 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13310 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7841 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 Koncert anmeldelse: Åbning af Sin City Anmeldelser som RSS
Åbning af Sin City
--------------------------------------------------------------------
I weekenden d. 13-14 april åbnede Københavns nye rock/metal bar Sin City i Kødbyen. Forventningerne har været høje, da de københavnske rockfans har manglet et godt sted at gå hen i indre by, efter The Rock måtte lukke. Undertegnede var på pletten lørdag aften for at observere, hvorledes Sin City ville klare sig i åbningsweekenden, samt om forventningerne kunne indfries. Billetter til fredag aften blev udsolgt flere dage i forvejen, og i løbet af aftenen var lørdagen også udsolgt, så der var tydeligvis mange som ønskede at støtte op om det nye projekt.

Sin City er delt op i to etager, og der er rig mulighed for at få en oplevelse, hvad enten man vil drikke, danse eller bare hygge sig. Ovenpå er to barer, en scene, et dansegulv, spillemaskiner, lounge og Vip-område. Bevæger man sig ned ad trappen, kommer man Döwn Belöw, hvor der findes en bar, siddeområde og rygerrum, og det er også her at toiletterne findes. De to etager adskiller sig markant fra hinanden i design og formål. Hvor etagen i gadeplan er domineret af de typiske, hvide Kødby-kakler og hvide gulve, samt indrettet med farvet lys og hyggeligt sofaområde, er underetagen malet sort og indrettet med sortmalede træpaller som siddepladser, hvilket giver et mere råt og dunkelt udtryk. Forskelligheden kommer også til udtryk i musikken, som er dansabel rock ovenpå og hård metal nedenunder, så der er noget for enhver smag i Sin City.

Ved 21-tiden var der få tilstede, og de som var sad og hyggede sig i sofaområdet ovenpå eller i mørket nedenunder. Under koncerten med det danske rockband Supercharger lidt senere på aftenen, begyndte Sin City, og især dansegulvet foran den lille scene, dog at blive fyldt godt ud. Bandet gjorde opmærksom på, at de havde givet den god gas aftenen før, både til koncerten og til festen bagefter, og derfor var de godt trætte. Forsangerens vokal var meget slidt og tydeligvis mærket af for meget druk, men bandet spiller rock n’ roll derudaf, så den rå, hærgede vokal passede egentlig meget godt til musikken. På trods af tømmermænd fyrede Supercharger op for en fest, og bandet var da heller ikke sene til at gøre opmærksomme på deres store tilfredshed med det nye sted.

Omkring midnat var fremmødet i Sin City stort på begge etager. Mange havde tilmed været tilstede fredag aften og var kommet tilbage for at gentage succesen. Der blev dog heldigvis aldrig så proppet, at man ikke kunne bevæge sig rundt. Fra kl. 00-01 kørte den såkaldte Angry Hour, hvor man fik et gratis Jäger shot ved køb af en øl eller drink. Dette var et super initiativ, der lynhurtigt for alvor satte gang i festen. De to Djs Martin D’Amour og Camilla Cockrock spillede en masse glam og rock n’ roll fra deres pult på scenen, til stor fornøjelse for det fyldte dansegulv, der fyrede den af til rockklassikere som ’Jump’, ’The Final Countdown’, ’Fight For Your Right’ og ’Walk This Way’ til stedet lukkede omkring kl. 5.

Det eneste umiddelbare minus ved Sin City er toiletterne, der er få og lidt besværligt placeret i en trang mellemgang, samt et mystisk vandsystem som skal aktiveres under vasken. Dette er forhåbentlig noget som kan forbedres hen ad vejen, men bortset fra det må man alt i alt betegne åbningen af Sin City som utrolig vellykket med flot beliggenhed og indretning, god service og super stemning. København har fået en ny rockbar der er kommet for at blive.

Skrevet af: Blem

Sted: Sin City, Kødbyen

Dato: 14-04-2012

Anmeldt: 20.04-2012

Læst: 1312 gange

Kommentarer: (0)

Send til ven    Send til ven

Rating:Del
 Andre anmeldelser:

  • 05.07-2013 - (0)Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2012. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.375626 sek. |