Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12877 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13306 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7833 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 Interview: The Burning/TobyInterview som RSS
The Burning/Toby
--------------------------------------------------------------------
I en tid hvor mange stresser rundt efter julegaver til børnene, og snaps til julefrokosten var MZ så heldige, at The Burnings tønde-smadrer Toby havde tid til at sætte sig ned foran computeren, og svare på et par spørgsmål. Resultatet blev dette interview.

MZ: Tillykke med udgivelsen af Hail The Horde, der er blevet modtaget godt. Er der noget ved albummet, I selv er specielt glade for?

Toby: Mange tak – det jeg er gladest for er vel nok det at vi er færdige! Ej…jeg er klart gladest for den musik vi har kreeret og selve lydproduktionen. Det hele er blevet så meget vildere end vi nogensinde havde turde håbet på.

MZ: Hvordan fik I ideen til at arbejde sammen med brødrene fra Dawn Of Demise og Nico fra Artillery, på numrene Hail The Horde og Wolfmoon?

Toby: Dawn Of Demise har jo tigget siden vi startede bandet og det var ærligt talt ved at blive en smule pinligt og utrolig tidskrævende…. Så det måtte jo ske! Men Hail The Horde er sårn lidt et party nummer, som man helst skal kunne synge med på nede på bodegaen, fyldt op med snaps. Nico var et naturligt valg, da ideen var at forsøge at få en powertype til at synge og Nico har bare flere nosser end de fleste powermetalsangere. Johnny er jo alfa-fan af Judas Priest og det var ikke lige mit førstevalg, så for mig passede Nico perfekt. Så vi er lykkelige for at Nico ville være med på projektet!

MZ: I skriver I jeres pressepapirer, at albummet er produceret uden moderne studie “snyde” ting som beat-detective, sound replacement og auto-tune. Var det meget vigtigt for jer, at disse ting udeblev på albummet?

Toby: JA. Vi fattede jo ikke en skid under de to første produktioner soundwise, vi gjorde bare hvad vi fik at vide og stolede på at produceren havde ret. Det virkede rigtig godt på Storm The Walls, men Rewakening fik vi ikke det vi havde håbet på, men alligevel var det en interessant og super oplevelse. Derfor var det på denne plade sindssyg vigtigt at vi selv havde kontrol og fandt en dude der fattede hvad vi ville og det fangede Bredahl til UG. Man kan høre at det er rigtig mennesker der spiller på rigtige instrumenter og det har været et savn i mange metalproduktioner, derfor valgte vi denne løsning.

MZ: Kan I fortælle lidt, om tekst universet på Hail The Horde albummet? (Inspirationer, temaer, budskaber etc.)

Toby: Tekst universet er ret personligt og 100% skrevet af Johnny. Universet handler ikke om blod, vikingekrigere eller splat, Johnny skriver om de ting vi alle slåsser med i livet, hvilket jo er ret personligt. Men teksterne er meget ærlige og brutale i sin form.

MZ: I har siden jeres andet udspil Rewakening skiftet ud på guitar fronten, der nu indtages af Alex. Bringer han noget nyt til bandet?

Toby: Det kan du bande på. Alex er en helt anden guitarist end Rasmus (mest fordi han er en anden person….) er. Alex er langt mere ”blueset” i sin stil, hvilket komplimenterer Thues bas og mit trommespil. Det hele er bare ret naturligt med Alex, han er en cool fyr der tager tingene stille og roligt. Det var også vigtigt at vi fik en gut som har langt hår med i bandet, så i det mindste én person bare ser en smule metal ud!

MZ: I september spillede I landet tyndt, med Raunchy og Invocator på MTV Headbangers Ball Tour, hvordan var det? Og har i videre tour planer i 2011?

Toby: Det var ubeskriveligt ubehageligt, dog mest pga. Jacob Hansen & Raunchy, men resten af bandsne var sgu fede nok. Vi kender dem alle i forvejen så det var sgu pisse fedt at være af sted på en luksus tour, på landets store spillesteder. Det var lidt syret at der var folk til det hele, men det forbistrede er bare at nu kan vi jo ikke vænne os til andet. Så når vi tager på headliner-tour til april, kan publikum forvente alt lige fra aircondition på scenen til strippere og 7-8 trommeteknikere. Det var stort for os at være en del af den største danske tourpakke, vi har herhjemme. Matchet var fedt, da jeg syntes publikum fik et varieret program. Vi er sindssyg glade for alle de fans der dukkede op og supportede!

MZ: I har netop udgivet en video til nummeret Bait The Hook. Kan I fortælle lidt, om sammenhængen mellem tekst og video, og evt. resten af skiven?

Toby: Bait The Hook er bare et fedt nummer med masser energi og derfor syntes vi det gav mening at skyde en video sammen med Division 666 drengene. De fik total frit lejde og planlagde selv alt hvad der skulle ske i videoen og blev inspireret af bispen på forsidecoveret.

MZ: Nu hvor I har udgivet Hail The Horde og turneret med Headbangers Ball Tour, hvad har I så af planer for den nærmeste fremtid?

Toby: Planen er lige nu at holde noget juleferie. Vi har været i gang nonstop i et år uden at trække vejret og for første gang i vores karriere, vil vi lige give os selv ro til at puste ud. Vi har skumle planer i februar/marts, muligvis med lidt små tours i Europa med et par vennebands og så har vi en anden idé som vi ikke helt kan afsløre endnu.

MZ: Fra fremtid til fortid: Hvad er det helt grundlæggende, der har drevet og forhåbentligt stadig driver jer, til at spille med The Burning?

Toby: Lysten til at skabe tonsertungt hegn. Vi elsker at spille koncerter og for at være ærlig, kan vi slet ikke vente til april med at toure. Vi er bare et liveband og alt andet er blot for at understøtte at vi kan komme ud på spillestederne og underholde og feste sammen med publikum!

MZ: Er der som slutnote noget I gerne vil tilføje, eller sige til jeres fans/kritikere ell. andre?

Toby: Vi er ret overraskede over at selv de værste kritikere har taget det nye album til sig, det vi selvfølgelig meget stolte af. Vi håber bare at vores fans er lige så glade for albummet, som anmelderne er og så håber vi bare at både anmeldere og kritikere har lyst til at fest med os, næste gang vi spiller på jeres lokale spillested!

Skrevet af: Carlsen

Tilføjet: 09.12-2010

Link til band: Klik her

Læst: 1851 gange

Kommentarer: (0)

Send til ven    Send til ven
 Andre interviews:


Del
Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2012. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.388779 sek. |