Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12866 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13296 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7818 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 Interview: Unearth/Trevor PhippsInterview som RSS
Unearth/Trevor Phipps
--------------------------------------------------------------------
Som en lille forsmag på koncerten den 12. november på Gimle i Roskilde, har MetalZone fået en hurtig snak med Unearths Trevor Phipps.

MZ: Tak fordi du vil svare på et par spørgsmål.

Tak fordi I laver interviewet.

MZ: Hvordan var det at optage “III: In The Eyes Of Fire” i forhold til tidligere albums?

Dette album var en hel del anderledes end tidligere plader. Vi havde en anden producer og var 3000 miles hjemmefra da vi optog. Vi boede i Seattle, Washington i 7 uger, under optagelserne. Vi har altid optaget ikke langt fra hvor vi bor, men vi ville bryde ud og komme væk fra forstyrrelserne hjemmefra. Vi synes alle det hjalp os med at fokusere mere på pladen.

MZ: Musikken på dette album er mere aggressivt og hurtigere end på ”The Oncoming Storm”. Er det en naturlig udvikling for jer eller var det noget I havde besluttet jer for, før I gik i studiet?

Vi ville netop være hårdere for at bevise at heavy musik stadig sælger og at bands kan blive hårdere med tiden. De fleste bands bliver mildere med hvert album fordi de prøver at nå ud til et større publikum med mere poppede elementer i deres musik. Vi ønsker at være tro mod os selv og vores fans med vores musik. Trods alt, når det er sagt, så var det en ganske naturlig udvikling og disse sange er ligeså hjertefølte, hvis ikke mere, som alle vores andre sange.

MZ: På jeres sidste album havde I anskaffet Adam D. fra Killswitch Engage som producer, men denne gang er han skiftet ud med den legendariske Terry Date. Tilføjede han noget nyt til jeres lyd?

Terry Date var ved knapperne denne gang og han arbejder noget anderledes end Adam D. Adam går efter det fejlfrie metal album, hvorimod Terry går mere efter følelse end præcision. Begge er forskellige måder at arbejde på, og vi ville have en mere rå følelse denne gang, så derfor valgte vi Terry Date.

MZ: I tidligere interviews tager I afstand til den populære metalcore genre og giver udtryk for, at I gerne vil arbejde jer væk fra den. Hvordan går det?

Så mange bands lyder ens nu til dags og vi ved at vi har lavet en anderledes lydende metal plade i forhold til hvad der foregår nu. Vi har altid været et metal band og har aldrig forstået hvorfor folk insisterer på at lave ”under-genre” Bare fordi vores metal har breakdowns, betyder det ikke, at vi er et hardcore band. Sepultura, Slayer og Pantera har breakdowns. Kalder folk dem metalcore?
Ja, vi fik vores start i hardcore undergrunden, men det gjorde Metallica og Iron Maiden også. Der er alt for meget under-genre bullshit snak. Hvis det er heavy, er det heavy i mine øjne. Tag det eller lad vær’, der er nok til alle.

MZ: I har lige tourneret rundt i USA, men i november kommer I til Roskilde. Hvad kan de danske fans forvente fra jeres sceneoptræden?

Høj energi, tilskuer deltagen og sjov på scenen. Vi spiller seriøst metal med seriøse tekster, men en koncert skal være fyldt med positiv energi og vi medbringer fest til alle byer.

MZ: I spillede også på årets Ozzfest. Var det en anderledes oplevelse i forhold til tidligere år?

Det var anderledes i år fordi vi havde en sikker eftermiddagsoptræden, i 2004 var vi et band i rotation. Det betød at vi kunne spille alle tidspunkter fra kl. 9-12, men i år spillede vi fast kl. 14 eller 15 hver dag. Den sikre plads gav os mulighed for altid at levere et energisk sceneshow.

MZ: I har spillet mange tours og spillet sammen med mange bands, Ozzfest, Headbangers Ball tour og Sounds Of The Underground. Har I nogen favorit bands at turnere med?

Vi kommer som regel godt ud af det med alle og vi har fået så mange gode venner over årene. Bare for at nævne et par stykker, kan jeg sige at Killswitch Engage, Every Time I Die, Norma Jean, Terror, Slipknot, Madball og Chimaira er nogen af de bands vi har touret meget med og er blevet ret gode venner med.

MZ: Har i planer om at vende tilbage i studiet, når jeres turne er slut eller holder I er en pause?

Ærligt; så stopper vi aldrig med at arbejde. Hvis vi har mere end 2 uger fri fra en tour, så sætter vi os sammen og skriver nyt materiale til en fremtidig udgivelse. Denne plade er helt ny nu, men vi ved at vi skal i gang med at indspille om et år til halvandet. Vi elsker det vi gør og har ikke lyst til at stoppe.

MZ: Som en afsluttende note, har I så noget at sige til de danske fans?

Vi ser frem til endeligt at spille for jer og vi ses snart!

MZ: Tak for jeres tid og vi ser frem til at se jer i Roskilde.

Unearth er ude med albummet ”III: In The Eyes Of Fire” og kan opleves live i Roskilde den 12. november.Skrevet af: Wind

Tilføjet: 06.11-2006

Link til band: Klik her

Læst: 1477 gange

Kommentarer: (0)

Send til ven    Send til ven
 Andre interviews:


Del
Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2012. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.386425 sek. |