Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12850 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13276 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7797 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 Demoanmeldelse: Sepulchrum - A Sepulchral Theme Anmeldelser som RSS
Sepulchrum - A Sepulchral Theme
--------------------------------------------------------------------
Det syder og bobler sgu i den danske undergrund. Det kan man ikke komme udenom, for selv om jeg bestemt ikke bryder mig lige meget om alle demoer, der lander på mit bord, så er det ikke desto mindre forfriskende at se (dvs. høre), hvordan vort lille land har en masse fremadstræbende musikere til rådighed. Man kan kun håbe på, at det med tiden fører til en større international opmærksomhed omkring vores lille land.

Et band, der med tiden kunne gå hen og få en del opmærksomhed rundt om i verden, er århusianske Sepulchrum. Indrømmet ”A Sepulchral Theme” er ikke af et sådant format, men de ideer og den overordnede musikalitet, der udstilles på denne lille tre-sangs sag, er forbandet interessante. Selv om bandet kun har musiceret sammen i to år, og endda kun koncentreret sig om originalt materiale i lidt over et, har de fire århusianere fået brygget noget sammen, der på visse punkter kan kaldes en individuel stil.
Jeg skal passe på med sådanne mærkater, og det høres skam også tydeligt, at bandet startede med at spiller Bolt Thrower covers, for den let primitive melodiske death metal, kan let lede tankerne hen mod et sted mellem ”Realm og Chaos” og ”Warmaster”. Især de til tider ret ubehjælpsomme breaks, der er mere klodsede end fede, kan føre mig tilbage til tidlig europæisk death og thrash, ligesom riffs og melodier ikke bærer den store originalitet hver for sig.

Når man dog samler de enkelte ting i sangene får man et ganske charmerende univers, hvor tunge, groovy riffs og let melankolske melodier nærmest perfekt funderer Lasse Guldhammers let dechifrerbare growls (Karl Willets lader hilse). Derfor kan jeg ikke lade være med at blive suget ind i sangene, efterhånden som de får nogle rotationer i tallerknen, og kan man se bort fra det til tider lidt for krampagtige sammenspil, så byder ”A Sepulchrul Theme” på tre fede sange, der lyder som noget man har hørt før, og så alligevel ikke…Der er nemlig knivspids originalitet at spore, som er svær at sætte fingeren på, men ikke desto mindre gør hele affæren meget interessant.
Især er det prisværdigt, at bandet formår at skabe melodisk death metal, uden at det bliver til svensker pop. Jeg ved mange sværger til det, men In Flames er et rædderligt band, og man skal fandeme lade være med at kopiere noget, der som udgangspunkt er noget lort.

Sepulchrum mangler en hel del tid i øveren endnu, før de får lavet nogle virkeligt fede sange, men man kan ikke undgå at bemærke talentmassen bag. Hvis dette band knokler nummeren ud af buksebagen og holder disciplinen, så er jeg overbevist om, at de vil kunne levere meget, meget fede ting i fremtiden. Jeg holder øjer med jer!!!

Trackliste

Deathwise
Silent Hatred
A Sepulchral Theme


Skrevet af: Knudsen

Anmeldt: 03.01-2010

Link til band: Klik her

Læst: 2858 gange

Kommentarer: (0)

Send til ven    Send til ven

Alle med Sepulchrum:
Demo:A Sepulchral Th...


Del
 Andre anmeldelser:




























Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2012. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.287148 sek. |