Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12889 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13316 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7848 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 CD-anmeldelse: Misery Index - Traitors Anmeldelser som RSS
Misery Index - Traitors
(Relapse Records / Target Distribution)
--------------------------------------------------------------------
De næste par skiver der ryger på siden fra min hånd, er alle af ældre status – af forskellige årsager. Dog er nærværende skive en af de bedste udgivet i de forgangne år, og det er selvfølgelig beklageligt, at den ikke er blevet anmeldt før. Så nu sker det!

Misery Index’s tidligere album; ”Discordia” er anmeldt på sitet, og derfra vil jeg lige citere en sætning, der beskriver ”Traitors” ret godt:

”Discordia” byder på hudløst ærlig grind/ deathmetal med en lettere punktattitude over sig hvilket har udmundet i et helt specielt og ”rebelsk- agtigt”- lydende album”

Skift ”Discordia” ud med ”Traitors” og du har en stadig rammende beskrivelse af det musik Misery Index tilbyder lytteren. Pure pleasure.
I mine øre er det helt klart dødsmetallen der er i højsædet, hvorimod grind-delen er stilnet lidt af - Misery Index har med ”Traitors” fundet deres egen moderne lyd indenfor death metal og den er yderst populær og absolut accepteret.

Noget af der tænder mig mest med Misery Index er den gennemførte fornemmelse der ligger på pladen. Numrene er komplekse og tekniske, men alligevel lette at lytte til og huske. Der er flow over alle sangene og ikke én sang må føle sig uden for.
Trommerne blaster af sted og man må sige, at den ”nye” mand Adam Jarvis passer sit job aldeles godt. De to guitarer inviterer til en ordentlig gang lir og fyre den ene fede solo af efter den anden.

Misery Index er også et band der går op i helheden af en udgivelse; de gør et stort nummer ud af at repræsentere sig selv på den bedst tænkelige måde. Fra artwork til tekster til selve musikken. Det hele svinger.
De to vokaler fra Jason Netherton(bas) og Mark Kloeppel(guitar) gør sig også aldeles godt, og det er i det hele taget svært for mig, at finde nogle svage punkter på denne udgivelse. Selv produktionen af Kurt Ballou (Converge) er helt i top og byder på en uovertruffen sprød og klar lyd.
Det er bare en gennemført plade, fra et gennemført og sikkert band.

Anbefalede tracks: ”American Idolatry”, ”Traitors”

Trackliste:

We Never Come in Peace
Theocracy
Partisans of Grief
Traitors
Ghosts of Catalonia
Occupation
Ruling Class Cancelled
The Arbiter
American Idolatry
Thrown into the Sun
Black Sites

Diskografi:

2008 – Traitors (Relapse)
2006 – Discordia (Relapse)
2003 – Retaliate (Nuclear Blast)


#1. d.16.03-2009/21:27:24/ | Af: Mosse

#2. d.16.03-2009/22:10:00/ | Af: Simon

#3. d.16.03-2009/22:52:07/ | Af: Højlund

#4. d.16.03-2009/23:15:37/ | Af: Nikolaj Lauszus

#5. d.17.03-2009/01:40:08/ | Af: Nick Demant

#6. d.17.03-2009/11:21:54/ | Af: Handsome

#7. d.17.03-2009/17:21:43/ | Af: lydom

#8. d.18.03-2009/08:20:41/ | Af: Kay

#9. d.19.03-2009/12:58:24/ | Af: Asches

#10. d.02.04-2009/22:30:44/ | Af: Assos

Skrevet af: Wind

Anmeldt: 16.03-2009
Release: 06.10-2008

Genre: Death metal

Rating:


Læst: 1185 gange

Kommentarer: (10)

Send til ven    Send til ven

Alle med Misery Index:
CD:Pulling Out The N...
CD:Traitors...
CD:Discordia...


Del
 Andre anmeldelser:




























Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2012. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.372828 sek. |