Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12887 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13312 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7842 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 MEMORIAL bandprofil:Bandnyheder som RSS
MEMORIAL - Metal
MEMORIAL: Nyheder
--------------------------------------------------------------------
TAK ROCK d.20.09-2012

Memorial leder efter forsanger d.03.07-2012

Memorial søger forsanger d.30.04-2012

DOWNSWITCH! d.16.01-2012

Tourraport på Danish Metal! d.04.12-2011

Anmeldse og flere live billeder! d.24.10-2011

Hjemme igen + live klip d.16.10-2011

Tak til RIAMUF, Revolution Music m.m. d.05.10-2011

Nye (flotte) billeder fra øveren d.20.09-2011

Metalized....igen! d.16.09-2011

Ungarnsk interview med Kurt d.05.09-2011

Dato-ændringer d.26.08-2011

Memorial på tredje Europa tour! d.26.08-2011

Interview med Dennis online på MetalZone d.21.08-2011

Metalized! d.03.08-2011

Menu:

Om bandet

Nyheder

Gæstebog

Bandinfo:

Navn: MEMORIAL

Oprettet: 26.05-2006

Opdateret: 22.09-2012

Land: DK

Genre: Metal

Hjemmeside: Klik

Lyd: Klik

Pladeselskab: Klik

Køb: Klik

Vist: 23411 gange

  Yderligere MEMORIAL info:
MEMORIAL Medlemmer:

JEPPE SOERENSEN - DRUMS
KURT SOERENSEN - GUITAR / VOCAL
MARTIN CUETO - GUITAR
MORTEN JACOBSEN - BASS


MEMORIAL Anmeldelser:

CD:Shatter the Art
CD:In the Absence of all Things Sacred
Demo:Collision Scenario
Discografi:

Memorial - Demo, 2000
Act Before You Think - Demo, 2003
Promo 2006 - Demo, 2006
Collision Scenario - EP, 2007
In The Absence of All Things Sacred - Album, 2009
Shatter The Art - Album, 2011
Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2008. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.386934 sek. |