Bandnyheder: Bandnyheder som RSS

 Nyhed d.18.02-2014
 Death Comes Pale
 Besøgt 12888 gange.
_______________________________

 Nyhed d.06.01-2014
 Downswitch
 Besøgt 13313 gange.
_______________________________

 Nyhed d.24.11-2013
 9000 John Doe
 Besøgt 7845 gange.
_______________________________

 Nyeste profiler:

 Prevail
 Tilmeldt: d.26.09-2012
 Deathmetal
_______________________________

 Thirdparade
 Tilmeldt: d.24.08-2012
 Metalcore/trash
_______________________________

 Panacea
 Tilmeldt: d.11.08-2012
 Melodic Deathmetal
_______________________________

 Seneste Artikler: Koncert anmeldelser som RSS Interview som RSS

 21.07-2013
 Metal Magic Festival 6

 11.03-2013
 Håvard Rem: "Innfødte Skrik

 17.07-2012
 Roskilde Festival 2012 - re

 14.08-2013
 Wacken Open Air 2013

 08.08-2013
 Killswitch Engage

 29.07-2013
 Metal Magic Festival VI

 Downswitch bandprofil:Bandnyheder som RSS
Downswitch - Metal
Downswitch: Nyheder
--------------------------------------------------------------------
Ny single med video d.06.01-2014

Ny single d.06.11-2013

Nye singler og videoer d.20.05-2013

Udsalg og video d.24.12-2012

Shop d.10.11-2012

Støtte koncert på Lørdag d.26.07-2012

Gig med Hatesphere og d.05.05-2012

Manager deal d.20.04-2012

Ny video d.12.04-2012

Et lille interview. d.06.04-2012

En lille live video d.08.02-2012

En ny video d.16.01-2012

Gigs og godt nytår d.29.12-2011

Flot egon d.01.12-2011

Gigs og nyt spillested. d.01.12-2011

Menu:

Om bandet

Nyheder

Gæstebog

Bandinfo:

Navn: Downswitch

Oprettet: 21.02-2007

Opdateret: 06.01-2014

Land: DK

Genre: Metal

Hjemmeside: Klik

Lyd: Klik

Pladeselskab: Klik

Køb: Klik

Vist: 13314 gange

  Yderligere Downswitch info:
Downswitch Medlemmer:

Thomas - Guitar/bas/programming/vocals.
Dennis - Guitar/bas/programming.
Mads - Drums.


Downswitch Anmeldelser:

CD:Let Clarity Descend From Blackened Skies
Demo:Deprived Human Behaviour
Discografi:

- Memorylane - 2006 - Single.
- The plague in us all - 2007 - Demo
- Deprived human behaviour - 2008 - EP
- SennheiserBluzone compilation – 2008
- Statement of love pt 2- 2009 – Single.
- Metal downtown compilatiion - 2009 - A
- Let clarity descend from blackened skies - 2010 - debut album
- Within the light - 2011 EP
- Landscape of dreams - 2013 - Single.
- The Assassin - 2013 - Single.
- Visions of reality - 2014 - Single.
Metalzone.dk - Skjoldborgsvej 36 - 7000 Fredericia - Copyright © 2003-2008. Metalzone.dk All Rights Reserved.   | Loadtid: 0.379375 sek. |